Miss Marples sista fall Ljudbok

Miss Marples sista fall - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Miss Marples sista fall Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-02-05
Författare Agatha Christie
Uppläsare Märta Lundin
Genre DeckareRomanerSkönlitteratur

Vad handlar Miss Marples sista fall om?

Den unga nygifta Gwenda Reed blev förälskad i villan i badortsidyllen vid första ögonkastet. Men var det inte något som kändes bekant? När hon stiger in i villan för första gången får hon en förnimmelse om att en död kvinna ligger på golvet. Och det verkar vara hennes styvmor ? Det visar sig snart att Gwenda bott i huset i treårsåldern och nu vänder hon sig till Miss Marple för att få klarhet i vad som hänt. Marples efterforskningar leder till tre män som alla tjänat på att röja styvmodern ur vägen. Ett fruktansvärt brott vars sanning är på väg att uppdagas ? I och med detta fall tar Miss Marple avsked av sina läsare.
Men på vilket sätt hon gör det! Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk deckarförfattare och världens bäst säljande författare efter Shakespeare med över 4 miljarder böcker sålda på engelska och andra språk. Mest känd är hon för detektiven Hercule Poirot. Tillsammans med Arthur Conan Doyle är hon den som har format deckargenren mest. --- Translation entitled "Miss Marples sista fall" © 1977 Agatha Christie Limited. All rights reserved. Miss Marple"s Final Cases © 1979 Agatha Christie Limited. All rights reserved. AGATHA CHRISTIE ® MISS MARPLE ® are registered trademarks of Agatha Christie Limited in the UK and/or elsewhere. All rights reserved..

Så lyssnar du på Miss Marples sista fall som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Miss Marples sista fall i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 149 kr / mån


Nextory har ett stort utbud av e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


Fler böcker av Agatha Christie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *