Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls Ljudbok

Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls Utgiven av Lind & Co Förlag
Utgivningsdatum 2017-10-17
Författare Lauren Graham
Uppläsare Anja Lundqvist
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls om?

"Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk." Lauren Graham är mest känd från succéserien , där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i , som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans.
I  bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv - från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv "Har jag blivit någon nu, eller?". Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara "för gammal" vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av .  är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på , eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat. LAUREN GRAHAM (f. 1967) är skådespelare, författare och producent. Mest känd är hon från tv-serierna  och . Hon har även skrivit en bästsäljande roman och har en examen i engelska från Barnard College. Lauren bor i New York och i Los Angeles."Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk." Lauren Graham är mest känd från succéserien , där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i , som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans. I  bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv - från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv "Har jag blivit någon nu, eller?". Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara "för gammal" vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av .  är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på , eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat. LAUREN GRAHAM (f. 1967) är skådespelare, författare och producent. Mest känd är hon från tv-serierna  och . Hon har även skrivit en bästsäljande roman och har en examen i engelska från Barnard College. Lauren bor i New York och i Los Angeles..

Så lyssnar du på Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Pratar så fort jag kan ? från Gilmore girls till Gilmore girls i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 149 kr / mån


Nextory har ett stort utbud av e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


Fler böcker av Lauren Graham

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Prova kostnadsfritt i 30 dagar!
  • Läs & lyssna hur mycket du vill!
  • Ingen bindningstid, avsluta när du vill!

Just nu 30 dagar gratis med kampanjkoden: "sommarlasning19"