Bokus Play

Bokus Play

Från: 79kr / månad
Ingen bindningstid
Mobil: android, ios
Dator:

Bokus Play lanserar nu i slutet av mars 2018 sin ljudbokstjänst “Bokus Play”. Man erbjuder två abonnemang, ett som kostar 79 kr / mån; Bokus Play Bas som ger dig tillgång till 1 bok i månaden; skulle du inte utnyttja månadens bok så sparas den till nästa månad. Alltså ingen stress att lyssna. Vill du istället välja obegränsat finns ett abonnemang som heter Bokus Play Premium som kostar 139 kr / mån.  Båda tjänsterna kan du prova på gratis i 14 dagar och du kan säga upp dessa när som helst; om du inte säger upp så övergår de i ett vanligt betalabonnemang.

Mobilappar för Bokus Play

I samband med lanseringen av Bokus Play dök appar för iOS och Android upp. De har än så länge bra omdömen och betyg (men få) men vi avvaktar tills en bredare kundbas har provat och recenserat dessa innan vi uttalar oss närmare.

Två abonnemangsformer

Bokus Play har två olika abonnemang som har två olika inriktningar beroende på hur mycket du lyssnar.

Bokus Play Bas

För dig som lyssnar lite, här är det 1 bok i månaden du får lyssna på, använder du inte ”månadens bok” sparas den till nästa månad (upp till 12 månader). Ingen bindningstid och kostar 79kr/mån. Du kan spara upp till 12 stycken bokkrediter.

Bokus Play Premium

Detta är abonnemanget för dig som konsumerar mycket böcker, här är det obegränsad lyssning och det är likt de flesta andra leverantörer (BookBeat, Nextory och Storytel) i sin utformning. Lyssna helt enkelt på hur många böcker du vill varje månad. Ingen bindningstid. 139kr/mån.

Provlyssna i 30 minuter!

Du kan provlyssna på alla böcker i 30 minuter. Perfekt för dig som har bas-abonnemanget men inte riktigt vet om det är en bok du vill använda månadens bokkredit på!

Om Bokus Play

Prova gratis och utan bindningstid

Du kan prova Bokus Play abonnemang kostnadsfritt i 14 dagar. Detta gäller både Bas och Premium-abonnemnaget. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang innan prövotiden går ut och därmed kommer det inte att kosta dig något! Du kan växla mellan de olika abonnemangen när du vill – perfekt för dig som vill läsa mer eller mindre under till exempel semestern.

Pausa när du vill!

Du kan när som helst pausa ditt abonnemang. Du kan pausa ditt abonnemang direkt i appen på din androidtelefon. Kör du iOS/Apple pausar du ditt abonnemang på bokus.com/play. Din pausperiod avslutas automatiskt efter 30 dagar.

Tips varje vecka!

Varje vecka får du inspirerande tips från Bokus bokspecialister!

Kan flera dela på samma abonnemang?

Med Bokus Play kan bara en lyssnare lyssna åt gången. Om de kommer med något familjeabonnemang som flera andra ljudbokstjänster har återkommer vi med information om detta.

Kan jag lyssna offline?

Du kan enkelt spara böcker för offline-lyssning. Perfekt när du åker på semester och inte har tillgång till wifi eller billig datatrafik på mobilen. Välj bara den bok du önskar spara offline och klicka på de tre prickarna i högre hörnet och välj därefter “Spara offline” i menyn. Du kan radera böcker du sparat offline under “Hantera” under “Din bokhylla”.