Köp ljudböcker

Köp ljudböcker

Är du inte typen som lyssnar mycket på ljudbok men gillar att lyssna på en bok då och då? Det går givetvis att köpa enstaka ljudböcker utan att teckna något abonnemang.

Ljudböcker på CD eller nedladdning?

Det är många som gillar att köpa ljudböcker på CD; inte minst för att lyssna i bilen. Jämfört med nedladdningsbara ljudböcker brukar CD-versionen vara lite dyrare; vilket är logiskt med tanke på det fysiska mediet. CD-skivor med ljudböcker kan också vara lämpligt för barn då det inte blir lika abstrakt utan man kan hämta sin favorit-ljudbok i bokhyllan.

Vad kostar ljudböcker att köpa styck?

Det varierar mycket beroende på hur ny boken är, speciella erbjudanden och mycket mer. Men man kan ofta hitta ljudböcker från så lite som 19kr upp till cirka 200kr. Precis som med vanliga böcker kan du fynda ljudböcker på reor! En fördel jämfört med en ljudbokstjänst i prenumerationsmodell är att du inte behöver känna dig stressad av en månadskostnad utan kan köpa en bok och lyssna på den i din egen takt – din bok försvinner inte heller utan du äger den för evigt.

Hur laddar man hem en ljudbok?

Neddladdningsbara ljudböcker kan du nästan alltid ladda hem direkt efter ett köp. Hur du gör varierar lite beroende på vilken butik du handlar. Hos Bokus kan du lyssna på dina ljudböcker i deras egna app för e-böcker och ljudböcker men det går också att ladda hem den för att lyssna på din dator eller i en annan app, då via din “Digitala bokhylla” som du hittar på ditt Bokus-konto.

Utbud av ljudböcker styckvis?

Vi har studerat Bokus som har ett av Sveriges största utbud av nedladdningsbara ljudböcker och ljudböcker på CD och har sammanställt deras utbud (oktober 2018):

 Ljudböcker - NedladdningsbaraLjudböcker - CD
Svenska9 823 st3 625 st
Engelska10 000+ st10 000+ st
Finska146 st19 st
Norska80 st5 st
Danska70 st25 st

Nya ljudböcker