Nextory

Nextory

Från: 139kr / månad
Ingen bindningstid
Mobil: android, ios
Dator:

Nextory erbjuder ljudböcker och e-böcker i abonnemangsform. När du har ett abonnemang får du lyssna och läsa obegränsat antal böcker under tiden ditt abonnemang är aktivt. Nextory sticker ut med ett stort utbud av e-böcker och att man har flera nivåer i sin abonnemangsmodell beroende på vilken typ av innehåll man är ute efter.

Tre olika prenumerationsnivåer

Hos Nextory kan du välja vilken nivå du vill lägga ditt abonnemang på. De har ett grundabonnemang; Silver; som kostar 119kr i månaden men då får du inte tillgång till de allra senaste nyheterna.

Silver – 139kr

Här får du ett basutbud, du får inte de senaste nyheterna, men detta kanske är en modell som räcker för dig? Du kan innan du skapar ett konto hos Nextory slå upp och kolla om de böcker du är mest intresserade ingår i denna modell eller inte. Du ser när du söker på en bok och scrollar ner till “Mer information” i vilka abonnemang den ingår i.


Guld – 169kr

Guld-abonnemanget innehåller basutbudet men även de senaste nyheterna. Det är max 1 person som kan lyssna samtidigt.

Familj – 199kr

Familjeabonnemang har samma innehåll som “Guld” fast här kan upp till 4 stycken lyssna samtidigt, perfekt för familjen som älskar ljudböcker! Nextory är så vitt vi känner till den första (och enda) ljudbokstreamingtjänsten i Sverige som har ett familjeabonnemang. Tummen upp tycker vi!

Nextorys app

Nextory har app för Apple (iPhone och iPad) samt Android (Android-telefoner och Android-surfplattor). Nextorys app hade 2017 ett betyg på 3.2 av 5 men har förbättrats ordentligt den senaste tiden. Man har nu 4 av 5 i betyg på Google Play (Android) och 4.5 av 5 i betyg på Appstore (iPhone / iPad). Nextory får ofta lovord för e-boksläsning i sin app då de har satsat mycket på att göra denna del bra. Även möjlighet att enkelt byta mellan e-bok och ljudbok uppskattas av många! De är väldigt aktiva och svarar på så gott som alla recensioner som användarna gör av deras app vilket lovar gott inför framtida funktioner i appen! Tummen upp!

TjänstGoogle Play StoreApple App Store
Storytel4.3 / 54.5 / 5
BookBeat4.2 / 54.6 / 5
Nextory4.0 / 54.5 / 5
Bokus Play2.3 / 54.2 / 5

Testa Nextory gratis

Likt de flesta andra abonnemangstjänster kan du prova på Nextory utan någon kostnad. Prova 30 dagar!