Lyssna på ljudböcker gratis under semestern

Lyssna på ljudböcker gratis under semestern

Har du inte haft tid att lyssna på ljudböcker? Semestern närmar sig och det är ett perfekt tillfälle att prova på de olika ljudbokstjänsterna, dessutom får du prova på de flesta tjänster gratis i två veckor. Prova att lyssna på ljudböcker när du ligger i hängmattan, på stranden eller kanske när du klipper gräset eller rensar rabatten?

Ljudböcker för bilresan

Ska du på bilsemester är ljudböcker den perfekta reskompisen. Reser du med barn finns det ett stort urval av barnböcker som passar att spela i bilen. Visst går resan mycket snabbare och enklare om man lyssnar på något spännande?

Offline-synka ljudböcker & spara på mobildata

Reser du på annat sätt funkar ljudböcker givetvis lika bra – vi rekommenderar att du “offline-synkar” dina ljudböcker om du reser med begränsad mobildata-täckning (till exempel med flyg) eller om du reser utomlands och inte vill slösa på dataanvändningen på ditt mobilabonnemang. Du behöver också aldrig bry dig om dålig mobiltäckning utan du kan lyssna helt störningsfritt. De flesta tjänster tillåter dig att offlinesynka så många böcker du får plats med på din mobila enhet.

Tips på sommarlyssning 2018!

Tittar man på topplistorna denna sommaren (juni 2018) är det åter igen deckare som toppar listorna. Just nu toppar “Silfverbielke 9 : Kejsaren” de flesta topplistor. En spänningsroman skriver an Buthler & Öhrlund och uppläsen av Stefan Sauk. En annan populär bok just nu är Syndabocken av Sofie Sarenbrant som är en fristående sjätte del i serien om kriminalinspektör Emma Sköld. En annan ljudbok som inte är en spänningsroman/deckare men som fortfarande håller sig kvar på topplistorna är Omgiven av idioter som nu har två år på nacken som ljudbok men som vi ändå rekommenderar om du vill lära dig mer varför en del personer beter sig som “idioter”.
Sist men inte minst kan vi rekommendera “Strandhotellet” av Christina Olséni och Micke Hansen och med Anton Körberg som uppläsare. Humor och mord i idyllisk småstadsmiljö.

De populäraste ljudböckerna sommaren 2017

Populära böcker just nu (juni 2017) är Helikopterrånet (Jonas Bonnier), Selfies (Jussi Adler-Olsen), Häxan (Camilla Läckberg), Bakom din rygg (Sofie Sarenbrant). I barnavdelningen är uppföljaren till “Kaninen som så gärna ville somna” (boken som fick; en del; barn att somna lättare): Elefanten som så gärna ville somna populär. Andra populära barnljudböcker är böckerna i serien LasseMajas Detektivbyrå av Martin Widmark. Även Sune (Anders Jacobsson) är en streamingfavorit.

Prova ljudbokstreaming under semestern gratis!

Du kan prova vardera tjänst gratis under 2 veckor vardera. Passa på att utnyttja semestern till att hitta din favoritjänst! Säger du upp din prenumeration inom 14 dagar kommer du inte bli debiterad något!

Nextory

  • Prova gratis i 30 dagar!
  • Bra utvud av ljudböcker och e-böcker
  • Flera prenumerationsnivåer, från 139kr/mån

BookBeat

  • Prova gratis i 14 dagar!
  • Inspirerande webb och app
  • Stort utbud av ljudböcker och e-böcker

Bokus Play

  • Prova gratis i 14 dagar!
  • Abonnemang från 79kr / mån (1 bok)

Nya ljudböcker