30 år av tystnad : Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme Ljudbok

30 år av tystnad : Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken 30 år av tystnad : Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-02-07
Författare Ana UdovicAnna Hage
Uppläsare Anna Maria Käll
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar 30 år av tystnad : Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme om?

En vardagkväll i februari 2016 möter Anna sin egen blick i tv-rutan. Det är blicken hos en skrämd sjuttonåring. En tjej med sprejat hår i 80-talsfrisyr sitter i Aktuelltstudion och berättar om mordnatten då Olof Palme mördades. Nu, trettio år senare, sitter Anna hemma i tv-soffan och drabbas av frossa. Det skakar i hela kroppen och hon mår illa.
På natten känns det som om hon ska kvävas. Tankar, minnen och känslor, allt flimrar förbi som i ett kalejdoskop.Det finns en gräns för hur länge man kan trycka ner sina känslor. Det upptäckte Anna Hage som blev vittne till Palmemordet. Hon var ung gymnasieelev och försökte rädda livet på statsministern den där februarikvällen 1986. En traumatisk upplevelse som tillsammans med det efterföljande drevet i media, polisförhören och rättegångarna har påverkat hennes liv starkt.Nu väljer hon att inte längre blunda för smärtan och berättar sin egen historia om vad som hände. Hon beskriver själva mordnatten, polisförhören, utsattheten och känslan av att vara den som alla skvallrar om. Hon berättar om livet idag, om hur de åren präglat henne, om maktlöshet och skamkänslor. Om vikten av att våga möta sina värsta rädslor ? och om att gå vidare i livet. "Boken är en upprättelse och utväg, en bladvändare som fängslar och ett tidsdokument som bidrar med hittills okända aspekter på skeendet som orsakade energiläckage hos en hel nation." Fotograf: Caroline Andersson, Omslagsformgivare: Kerstin Hanson.

Så lyssnar du på 30 år av tystnad : Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har 30 år av tystnad : Mitt liv i skuggan av mordet på Olof Palme i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Ana Udovic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *