Afrika och sinnenas berusning – Edition Érotique 3 Ljudbok

Afrika och sinnenas berusning – Edition Érotique 3 - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Afrika och sinnenas berusning – Edition Érotique 3 Utgiven av LUST
Utgivningsdatum 2018-11-14
Författare Viola Maybach
Uppläsare Fredrika Eriksson
Genre RomanerRomantikRomantik & ErotikSkönlitteratur

Vad handlar Afrika och sinnenas berusning – Edition Érotique 3 om?

"I stället för att svara kysste hon honom. Hon kände hur mycket makt hon hade över honom och den insikten var nästan lika upphetsande som hans händer som nu började utforska hennes kropp. Hon stönade lätt. ?Christina!? Hans röst var inte mycket mer än ett stön, och plötsligt visste hon att det här var rätt ställe för det som nu skulle hända: I denna undangömda lilla bukt, där hon hade varit så lycklig, men också olycklig, skulle hon för första gången älska med en man." 1958. Relationerna i Arkamona, Afrika fortsätter att utvecklas.
Katie känner sig förvirrad. Trots att hon vet att Pierre älskar henne och att hon vill ha honom också, vet hon inte om hon kan släppa taget om John. Christinas känslor för John fortsätter att utvecklas men John känner sig motvillig. Han vill inte göra Christinas familj upprörd och förstöra sin framtid. Men känslorna är för starka för att han ska kunna hålla sig borta ... Viola Maybach är en tysk författare som skriver fängslande historier om starka personligheter. Hon skriver erotik och romance med inslag av historisk fiktion. Hon har bland annat skrivit den populära serien "Der kleine Fürst"..

Så lyssnar du på Afrika och sinnenas berusning – Edition Érotique 3 som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Afrika och sinnenas berusning – Edition Érotique 3 i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Viola Maybach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *