Aldrig ensam Ljudbok

Aldrig ensam - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Aldrig ensam Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2017-10-10
Författare Charlie ErikssonPeder BjörlingUllakarin Nyberg
Uppläsare Viktor Åkerblom
Genre BiografierBiografier & MemoarerFackböckerPsykologi Och Pedagogik

Vad handlar Aldrig ensam om?

"Vi tror tyvärr inte att han kommer överleva "Det är en vacker höstkväll i slutet av september 2013. Charlies kropp ligger på en kal bår inne på intensivvårdsavdelningen på Länssjukhuset i Kalmar. Hans föräldrar har just fått samtalet från läkaren som ingen vill få, ett samtal där man berättar att deras son kommer att dö. Några timmar tidigare har Charlie fått en kraftig panikångest-attack och starka självmordstankar. I stundens förvirring tar han en överdos av värktabletter och lugnande medicin för att bli kvitt ångesten, för att känna ro, kanske också för att dö.
Charlie är en helt vanlig, frisk 22-åring som vill sluta leva och lämna sina föräldrar, bröder, släkt, vänner, klasskamrater och lagkompisar för alltid. I "Aldrig ensam" berättar entreprenören Charlie Eriksson, 25, om sin egen resa och de erfarenheter av psykisk ohälsa som han delar med många andra unga människor. Målet för boken, projektet Aldrigensam och hans föreläsningar är att bryta tystnaden och få er att söka hjälp i tid. Många välkända namn är hans ambassadörer: Filip & Fredrik, Sigge Eklund, Michaela Forni, Rachel Yoga Girl Brathén, Therése Lindgren, Jon Olsson, Ann Heberlein, Olivia Schough, Annika Andersson, Linus Thörnblad m.  Var sjätte timme tar en människa sitt liv någonstans runt om i landet. Det är mänskliga tragedier, som i många fall hade kunnat förhindrats.  är boken som bryter tystnaden om psykisk ohälsa och öppnar upp för samtal om detta tabubelagda ämne. Alla drabbas någon gång av psykisk ohälsa, ändå är det ingen som vågar prata om det, vi måste börja prata om det!  Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet, med boken  vill Charlie Eriksson bryta isen så att fler våga söka hjälp. Den här boken behöver finnas i varje hem i Sverige..

Så lyssnar du på Aldrig ensam som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Aldrig ensam i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Charlie Eriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *