Älskar, älskar inte Ljudbok

Älskar, älskar inte - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Älskar, älskar inte Utgiven av Lind & Co Förlag
Utgivningsdatum 2019-02-04
Författare Eleonor Sager
Uppläsare Anja Lundqvist
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Älskar, älskar inte om?

Emilia är dryga trettio och redo att köpa villa, vovve och en bättre begagnad Volvo. Barn vill hon också ha. Gärna många. Helst nyss. Hon är tillsammans med Charlie som inte verkar redo att ge upp sitt sorglösa surfarfliv, men hon väljer att blunda för den petitessen.
Han vet nog bara inte om att han vill bli pappa.  Lillasyster Madelen har precis allt hon vågat drömma om. Hon är nygift, har ett spännande jobb i tv-branschen och hennes lägenhet är som tagen ur en monter på möbelmässan. Allt är bäddat för nästa steg. Det är bara det att hennes biologiska klocka inte tickar, alls.  När Madelen fattar ett beslut som Emilia inte kan stötta, hänger inte bara systrarnas relation på en skör tråd hela Madelens stabila grund svajar, och hon inser att hon kanske är på väg att förlora allt som egentligen är viktigt. Samtidigt ställs Emilia inför ett avgörande och till synes omöjligt val. Vågar hon låta hjärtat styra?.

Så lyssnar du på Älskar, älskar inte som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Älskar, älskar inte i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Eleonor Sager

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *