Arthur och hans vänner : Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva Ljudbok

Arthur och hans vänner : Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Arthur och hans vänner : Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-10-27
Författare Mikael Lindnord
Uppläsare Viktor Åkerblom AB
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Arthur och hans vänner : Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva om?

är fortsättningen på berättelsen om Arthur, den tilltufsade men modiga gatuhunden från Ecuador som följde sin blivande husse Mikael genom djungeln för att till sist hitta ett nytt hem på andra sidan jorden. Vi får följa Arthur under hans första jul i Sverige och på resor till London, lida med honom när han drabbas av sjukdom och glädjas med honom på campingäventyr med familjen. är nästa gripande kapitel i Arthur och Mikaels historia.Boken innehåller också ett antal rörande historier där andra människor berättar om hur hundar räddat livet på dem, både bokstavligen och bildligt. Dessa berättelser om ?Arthurs dubbelgångare? från världens alla hörn, vittnar om att hunden verkligen är människans bästa vän."En känslosam solskenshistoria om ett djurs ovillkorliga kärlek - och om en fantastisk resa!" om första boken om Arthur Översättare: Katarina Jansson, Omslagsformgivare: Victoria Bergmark.

Så lyssnar du på Arthur och hans vänner : Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Arthur och hans vänner : Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Mikael Lindnord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *