Bara ett barn Ljudbok

Bara ett barn - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Bara ett barn Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-12-05
Författare Malin Persson Giolito
Uppläsare Anja Lundqvist
Genre Deckare

Vad handlar Bara ett barn om?

Alex Andersson är en märklig unge. Han hamnar ideligen i nya slagsmål, har svårt att koncentrera sig i skolan och sitter och somnar på lektionerna. Han pratar knappt och säger han något så svär han bara. Men en dag upptäcker hans lärare något som får henne att slå larm. Hon tror att hon har förstått varför Alex har problem Advokat Sophia Weber får aldrig företräda några massmördare, bankdirektörer eller våldtäktsmän med ordnade familjeförhållanden och bättre ekonomi än hon själv.
Hon har väntat många år på den kallblodiga brottsling som hon tycker att hon förtjänar. Hennes senaste klient Alex Andersson, sju år gammal, väger inte ens trettio kilo. Han kan vare sig åtalas eller straffas, kan inte klockan och har ingen aning om vad en advokat egentligen håller på med. Ändå är det han som ska göra Sophia Weber känd. Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic.

Så lyssnar du på Bara ett barn som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Bara ett barn i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Malin Persson Giolito

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *