Batra & Robin Ljudbok

Batra & Robin - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Batra & Robin Utgiven av Word Audio Publishing
Utgivningsdatum 2018-06-11
Författare David BatraRobin Paulsson
Uppläsare David BatraRobin Paulsson
Genre HumorSkönlitteratur

Vad handlar Batra & Robin om?

Två av Sveriges största komiker har i "Batra & Robin? slagit sina kloka huvuden ihop och gett sig ut på gemensam turné med en renodlad humorföreställning. Den är helt befriad från djupare budskap och har istället full fokus på att få publiken att skratta. Nu finns äntligen denna hyllade stand up-show som ljudbok! David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker med över 1000 föreställningar och utmärkelsen ?Årets manliga komiker? i bagaget. Han turnerade under tre säsonger med sin hyllade soloföreställning ?Det här var ju tråkigt?, har gjort stor succé med Kvarteret Skatan och "Svarte Orm? på Intiman. Robin Paulsson har stått på standup-scenen i snart 15 år och utsetts till både ?Roligast i Skåne? och ?Årets nykomling?.
Han har länge varit Sveriges ledande talkshowstjärna med det egna programmet ?Robins? och har dessutom programlett shower som Melodifestivalen och Svenska Idrottsgalan..

Så lyssnar du på Batra & Robin som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Batra & Robin i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av David Batra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *