Begravd jätte Ljudbok

Begravd jätte - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Begravd jätte Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-11-06
Författare Kazuo Ishiguro
Uppläsare Magnus Roosmann
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Begravd jätte om?

Nobelpriset i litteratur 2017 Det är 500-tal. Romarna försvann för längesedan, och det land som en gång ska komma att bli England sveps sakta men säkert in i ett slags kollektiv minnesförlust som kallas ?dimman?. I landskapet rör sig människor på obestämd flykt; föräldrar söker sina barn, barn söker sina föräldrar. Men det är också en värld, som Ishiguro skildrar den, befolkad av monster och demoner. Och mitt i allt detta befinner sig Axl och Beatrice, ett åldrat par som ger sig ut på en lång och farofylld resa för att hitta sin son, sedan många år försvunnen.
Kazuo Ishiguros nya roman, den första på tio år, är en symbolladdad, svart och mystisk saga. Ishiguro leker med genrer och överskrider dem. är äventyrsberättelse, pikareskroman, fantasy ? allt på en och samma gång. Och, på ett djupare plan, är den också en betraktelse över ? och kanske ifrågasättande av ? myternas och det kollektiva minnets betydelse. "... både en diskret fredsappell och en kärleksroman om att hålla ihop i åldrandets och glömskans alltmer obegripliga värld ... vackert och storslaget" Kristoffer Leandoer, SvD.

Så lyssnar du på Begravd jätte som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Begravd jätte i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Kazuo Ishiguro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *