Bettys resa Ljudbok

Bettys resa - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Bettys resa Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2019-01-08
Författare Marie-Louise Marc
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Bettys resa om?

Stockholm går mot vårens ljus, och Betty Svan ska äntligen sälja in sina drömmars tidning till förlaget: , ett månadsmagasin med fullt fokus på kärleken! Men vd:n säger blankt nej, och Bettys karriärdrömmar jämnas med marken. Samtidigt gifter sig bästisen Kristin, men när maken Erik inte kan följa med på bröllopsresan finns det plötsligt en biljett över till Maldiverna.    Under solens heta strålar briserar nyheten om att Bettys tidigare chef Renée ska starta en tidning ? med fullt fokus på kärlek! Betty fylls av revanschlust, och tillbaka i Stockholm gör hon upp en plan för hur hon ska komma vidare med sitt drömprojekt, samtidigt som hon försöker balansera privatlivet med kärleken till Henrik och de dubbla känslorna inför pappan som klev in i hennes liv alldeles försent. Och Ragnar verkar i sin tur ha planer för Betty.
Expressen Söndag har kallat Marcs stil för ?rapp, rolig och utan en död minut?, och den avslutande delen är minst lika varm och fnissig må bra-läsning som de tidigare böckerna!   ?Det är lite som en svensk . Och mycket humor ? både feelgood och feelhappy!? ? EXPRESSEN SÖNDAG.

Så lyssnar du på Bettys resa som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Bettys resa i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Marie-Louise Marc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *