Bitter frukt Ljudbok

Bitter frukt - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Bitter frukt Utgiven av Jentas
Utgivningsdatum 2019-10-08
Författare Harriet Tyce
Uppläsare Gunilla Leining
Genre Deckare

Vad handlar Bitter frukt om?

Alison har allt. En kärleksfull man, en ljuvlig dotter och framgång i karriären ? hon har just för första gången fått i uppgift att försvara en mordåtalad klient. Men ingenting är någonsin som det verkar ... Alison dricker för mycket. Och hon har en relation med en kollega vars böjelse för att utmana gränser kanske är mer än hon klarar av.
Alisons klient nekar inte till att hon har stuckit ihjäl sin man ? hon vill erkänna mordet. Ändå är det något med kvinnans berättelse som absolut inte stämmer. Om Alison kan rädda denna kvinna har hon kanske tagit första steget till att rädda sig själv. Men någon känner till Alisons hemligheter. Någon som vill att hon ska straffas för det hon har gjort och som inte tänker ge sig förrän hon har förlorat allt ... Harriet Tyce växte upp i Edinburgh och studerade engelska på Oxfords universitet, och var därefter verksam som brottmålsadvokat i tio år. Bitter frukt är hennes första roman..

Så lyssnar du på Bitter frukt som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Bitter frukt i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Harriet Tyce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *