Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek Ljudbok

Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2017-09-25
Författare Elena Ferrante
Uppläsare Odile Nunes
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek om?

"En eftermiddag i april, alldeles efter lunch, meddelade min man att han ville lämna mig". Med de orden inleds Dagar av ensamhet av Elena Ferrante - en av tre kortromaner i en löst sammanhållen trilogi, Cronache del mal d'amore, Berättelser om obesvarad kärlek - som vi nu ger ut på svenska. Den som berättar är Olga, 38 år gammal och tvåbarnsmor. Chockad och övergiven står hon kvar i ruinerna av den familj hon och maken Mario byggt upp tillsammans. Olga har i tjugoårsåldern givit upp en spirande författarkarriär för att vara hemma med barnen och detta är alltså tacken för allt hon gjort! Olga hamnar i en djup personlig kris men klarar inte av att släppa taget om Mario utan blir alltmer handlingsförlamad och fixerad vid honom och hans nya kvinna. När Mario dyker upp på sina sporadiska besök i hemmet bemöter hon honom föraktfullt och hänsysnlöst och kastar glåpord efter honom.
Förfallet tilltar när Olga varken kan betala el- eller telefonräkningarna och hon isolerar sig och barnen alltmer i lägenheten. Så småningom skymtar en väg ut ur mörkret när Olga inleder en relation till en granne i huset och plötsligt är det som hon som har övertaget..

Så lyssnar du på Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Dagar av ensamhet : 1. Tre berättelser om kärlek i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Elena Ferrante

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *