Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt Ljudbok

Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt Utgiven av HörOpp!
Utgivningsdatum 2012-02-07
Författare Katrin Zytomierska
Uppläsare Katrin Zytomierska
Genre BiografierBiografier & MemoarerFamilj & HälsaFritidHälsaLivsstilMat & Dryck

Vad handlar Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt om?

är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 33 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta veckoscheman, som läsaren kan följa för att själv gå ner i vikt och bli smalare. Katrin, 160 centimeter lång, vägde plötsligt 89 kilo efter att ha fött sin son. Under graviditeten hade hon "svullat" i sig allt möjligt och trodde någonstans att allt detta bara skulle "rinna av" henne, som hon hört att det gjort för så många andra kvinnor. Fast på Katrin stannade kilona kvar och det var då hon hittade lösningen i form av sin egen variant av LCHF. Men handlar om mycket mer än ett bra sätt att bli av med extrakilon efter att man fött barn.
Boken är till för alla, för hela familjen, på samma sätt som Ica eller Ikea. Alla som tror att det är svårt och jobbigt att gå ner i vikt kan här få en härlig aha-upplevelse med god och snabblagad mat. Katrins inspirerande historia tillsammans med hennes personliga recept och träningstips blir till ett lätt och realistiskt sätt att gå ner i vikt på. Och boken är välkommen läsning för alla dem som genom åren tjatat på Katrin att skriva om just det här. Med en mångårig tio-i-topp-blogg och runt 300 000 trogna läsare per vecka är det många som har väntat. Bli smal med Katrin du med!.

Så lyssnar du på Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Katrin Zytomierska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *