Darktown Ljudbok

Darktown - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Darktown Utgiven av Historiska media
Utgivningsdatum 2018-10-11
Författare Thomas Mullen
Uppläsare Björn Bengtsson
Genre DeckareFackböckerHistoria & Arkeologi

Vad handlar Darktown om?

Välkommen till Atlanta 1948.  På ena sidan tågrälsen ligger det rika, vita grannskapet och på andra sidan ligger Darktown. Här bor afroamerikanerna och här patrullerar stadens första svarta polisstyrka. Gruppen på åtta man har ytterst begräsade befogenheter och kontrolleras stenhårt av de vita poliserna. När en fattig svart kvinna mördas i Darktown efter att ha setts tillsammans med en vit man är det ingen som bemödar sig om att hitta den skyldige. Förutom Boggs och Smith, två svarta poliser med skilda bakgrunder.
I jakten på mördaren riskerar de inte bara sina jobb och förtroendet från Darktowns invånare, utan även sina liv. Det är en farlig värld ? där ett litet misstag riskerar att omkullkasta allt.  Thomas Mullens kritikerrosade kriminalroman är en suggestiv, smart och komplex historia som blottlägger det rasistiska Södern. Boken har samma sociala och moraliska patos som vi kan möta i Dennis Lehanes och James Ellroys böcker..

Så lyssnar du på Darktown som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Darktown i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Thomas Mullen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *