De bedårande lögnerskorna Ljudbok

De bedårande lögnerskorna - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken De bedårande lögnerskorna Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2018-10-17
Författare Helena Stjernström
Uppläsare Kerstin Andersson
Genre DeckareRomanerSkönlitteratur

Vad handlar De bedårande lögnerskorna om?

När Alice och Sofia hittar en förfallen gammal herrgård som är till salu känns allt som ett spännande äventyr ? här skulle de kunna driva sin småkriminella verksamhet utan att någon lägger sig i. Men knappt har de satt nyckeln i dörren förrän de förstår att allt inte står rätt till. Någon har andra planer för herrgården, och Alice och Sofia retar omedvetet upp en ökänd internationell liga. För att hålla skenet uppe och polisen på avstånd börjar de ljuga. Lögn läggs på lögn men frågan är hur länge de orkar innan bubblan brister.
Till slut verkar det som att de inte ens kan lita på varandra längre ... De bedårande lögnerskorna är andra boken i serien Copenholm Stories. En fristående uppföljare till Stygga flickor kommer till himlen. Helena Stjernström har tidigare arbetat som journalist och producent på SVT och TV4. Hon bor omväxlande i Stockholm och Göteborg och delar sin tid som författare med att vara frilansande redaktör och projektledare inom media. 2017 släpptes debutromanen Stygga flickor kommer till himlen, den första i serien Copenholm Stories. De bedårande lögnerskorna är en fristående fortsättning och en tredje boken i serien beräknas komma ut under 2019..

Så lyssnar du på De bedårande lögnerskorna som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har De bedårande lögnerskorna i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Helena Stjernström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *