Den mörka ängeln Ljudbok

Den mörka ängeln - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Den mörka ängeln Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-09-25
Författare Elly Griffiths
Uppläsare Angela Kovacs
Genre Deckare

Vad handlar Den mörka ängeln om?

är tionde boken om rättsarkeologen Ruth Galloway i brittiska Norfolk, som alltid blir indragen i mystiska och spännande fall.Ruth blir smickrad när hon kontaktas av den italienska arkeologen Angelo Morelli som hon tillbringade en natt med för länge sedan. Han behöver hjälp med att uttolka ett fynd av benrester i en liten bergsby nära Rom. Det var åratal sedan Ruth hade semester, så en vistelse i Italien kan hon inte tacka nej till.Tillsammans med sin dotter reser Ruth till Castello degli Angeli, där det inte blir så rofyllt som hon hoppats på. I byn hittar hon en medeltida helgedom men också mörka hemligheter som leder tillbaka till krigsåren och motståndsrörelsen. Överraskande nog dyker dessutom hennes arbetspartner kommissarie Harry Nelson upp, vilket kommer väl till pass när ett mord sker.
Vad är det Ruth är på spåren som någon i byn är beredd att mörda för att hålla hemligt? Översättare: Carla Wiberg, Omslagsformgivare: Helena Hammarström.

Så lyssnar du på Den mörka ängeln som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Den mörka ängeln i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Elly Griffiths

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *