Den oönskade Ljudbok

Den oönskade - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Den oönskade Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2019-05-16
Författare Alex Dahl
Uppläsare Louise Peterhoff
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Den oönskade om?

Cecilia lever ett lugnt liv i den lilla norska staden Sandefjord. Hon är gift med sin barndomskärlek Johan och de bor med sina två döttrar i ett vackert hus. När en liten pojke, Tobias, hamnar i Cecilias familj som tillfälligt fosterbarn, störs hennes välordnade liv. Hon har inte tid med ytterligare ett barn, men Johan insisterar på att de ska göra "det rätta".Pojken vet inte vilka hans föräldrar är. De senaste åren har han flyttat runt med ett par missbrukare, men han kan inte förklara varför.
Några dagar efter att han har kommit till Cecilias familj upptäcks kvinnan i missbrukarparet, svenska Anni, död i hamnen. Vem är pojken och hur har han hamnat i lilla Sandefjord? Det visar sig snart att Cecilia vet mer än hon först har gett sken av. Och pojken verkar veta något om Cecilia.  är beroendeframkallande slukarläsning för alla som älskar relationsthrillers och psykologiska spänningsromaner. "Det är en välskriven, mycket tät och spännande psykologisk spänningsroman [...]. Allt är inte vad det ser ut att vara." BTJ.

Så lyssnar du på Den oönskade som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Den oönskade i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Alex Dahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *