Den sista änkan Ljudbok

Den sista änkan - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Den sista änkan Utgiven av HarperCollins Nordic
Utgivningsdatum 2019-10-08
Författare Karin Slaughter
Uppläsare Christoffer Svensson
Genre Deckare

Vad handlar Den sista änkan om?

En varm sommarkväll sker en oförklarlig kidnappning, då en forskare från smittskyddsenheten förs bort av okända män på parkeringen utanför en shoppinggalleria. Myndigheterna försöker med alla medel hitta henne men hon är som uppslukad av jorden. En månad senare, en solig eftermiddag, splittras stillheten av en öronbedövande explosion ? och några sekunder senare kommer ännu en. Ett av Atlantas livligaste kvarter, där Emoryuniversitetet, två stora sjukhus, ett FBI-kontor, och smittskyddsenheten ligger, har utsatts för ett bombattentat. Rättsläkare Sara Linton och Will Trent, utredare vid Georgia Bureau of Investigation, skyndar till attentatsplatsen ? och hamnar mitt i en dödlig konspiration som hotar tusentals oskyldiga människors liv.
När även Sara förs bort av gärningsmännen, måste Will jobba under täckmantel för att förhindra en massaker ? och rädda kvinnan och landet han älskar. ***  är en av världens mest omtyckta och hyllade berättare. Hennes böcker är utgivna i 120 länder och har sålts i över 35 miljoner exemplar världen över. Hon har skrivit nitton böcker hittills, inklusive serierna om Grant County och Will Trent och fristående historier som Edgarnominerade De fördärvade, samt De vackraste, Den goda dottern och Bilder av henne som alla gick direkt upp på New York Times bestsellerlista. Slaughter är grundare till Save the Libraries ? en välgörenhetsorganisation som stödjer bibliotek och biblioteksprogram. Hon är född i Georgia och bor i Atlanta. Hennes fristående romaner Bilder av henne, Den goda dottern och De fördärvade är under produktion för film och teve..

Så lyssnar du på Den sista änkan som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Den sista änkan i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Karin Slaughter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *