Det innersta rummet Cold Cases #2 Ljudbok

Det innersta rummet Cold Cases #2 - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Det innersta rummet Cold Cases #2 Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-09-05
Författare Jørn Lier Horst
Uppläsare Mattias Linderoth
Genre Deckare

Vad handlar Det innersta rummet Cold Cases #2 om?

När den tidigare Arbeiderparti-kämpen Bernhard Clausen dör och man hittar 80 miljoner kronor i kontanter i hans stuga förstår justitieministern att de ställts inför ett mycket känsligt fall. För att kringgå publicitet om pengafyndet ger man William Wisting uppdraget att sätta samman en hemlig efterforskningsgrupp. Wistings lojale medarbetare, kriminalteknikern Espen Mortensen, är självskriven och dottern Line engageras också på en gång i efterforskningarna. Som journalist kan Line gräva på andra ställen och ställa frågor som polisen inte kan utan att väcka uppmärksamhet. För att kunna operera ostört etablerar de sig dessutom utanför polishuset, nämligen i källaren hemma hos William Wisting.
80 miljoner kronor är mycket pengar. Tillräckligt mycket för att en utrikesminister skulle kunna påverka främmande makter, tillräckligt för att köpa ut sig ur en gisslansituation eller finns svaret i Bernhard Clausens privatliv? William Wisting har knappt hunnit ställa sig frågan förrän Bernhard Clausens hus brinner ner till grunden. Vad är det som någon vill dölja? Översättare: Marianne Mattsson.

Så lyssnar du på Det innersta rummet Cold Cases #2 som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Det innersta rummet Cold Cases #2 i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jørn Lier Horst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *