Dit solen aldrig når Ljudbok

Dit solen aldrig når - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Dit solen aldrig når Utgiven av Lind & Co Förlag
Utgivningsdatum 2017-08-02
Författare Marianne Cedervall
Uppläsare Anna Maria Käll
Genre Deckare

Vad handlar Dit solen aldrig når om?

I Mullvalds socken på Gotland spirar våren och Anki Karlsson njuter av livet som pensionär och hästägare. Hon ska ge sig ut på långritt och får tips av sin gode vän Tryggve om en trevlig prästgård i Smissarve där hon kan övernatta. Själv ska Tryggve resa utomlands, och när han letar efter sin resväska hittar han något som rör upp gamla minnen. Det är anteckningar från ett av hans första fall som polis ? ett fall som förblev olöst men som Tryggve lade ner mycket tankemöda på. Han bestämmer sig för att ägna en del av resan åt att titta på fallet igen.
Samtidigt i Smissarve får Anki nya bekantskaper, bland annat träffar hon en journalist som är där för att skriva en artikelserie om det så kallade ?Fruntimmershuset?, ett vilohem för kvinnor som drevs av kyrkan på 70-talet. Anki förstår snart att ?Fruntimmershuset? och dess historia rör upp starka känslor, inte minst bland kyrkans anställda, och när journalisten Ninni Engelhardt oväntat försvinner har Anki fått ett nytt fall att sätta tänderna i. Men Ninni Engelhardts försvinnande är bara början på en rad otäcka händelser.  är den fristående, tredje delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson och Tryggve Fridman..

Så lyssnar du på Dit solen aldrig når som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Dit solen aldrig når i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Marianne Cedervall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *