Djup och helande sömn – självhypnos Ljudbok

Djup och helande sömn – självhypnos - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Djup och helande sömn – självhypnos Utgiven av Numberoneyou AB
Utgivningsdatum 2016-08-31
Författare Annalena Mellblom
Uppläsare Annalena Mellblom
Genre FackböckerFamilj & HälsaFilosofi Och ReligionFritidHälsaLivsstilPsykologi Och Pedagogik

Vad handlar Djup och helande sömn – självhypnos om?

Denna vägledda självhypnos av hypnoterapeuten Annalena Mellblom, är skapad och designat för att hjälpa dig att sova djupt och tryggt varje natt eller när det är dax för dig att sova. Du kommer genom att använda denna vägledda självhypnos, skapa hälsosamma sömnrutiner, som kommer att serva dig i ditt dagliga liv. Annalena Mellblom, leder dig mästerligt ner i en djup och helande sömn. Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans.
Hypnos är ett fullkomligt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar.  Därför kan du med stor tillit njuta av denna vägledda självhypnos som hjälper dig att sov djupt och tryggt till det är dax för dig att vakna, vilket kommer ge dig livslust och glädje i din vardag. - genom att kontinuerligt lyssna till självhypnos, blir du hjälpt att förändra dina tankemönster, bryta vanor som inte gynnar dig och känna motivation till att leva ditt liv så det servar dig och ditt levene. Vägledningen innehåller musik med delthavågor, som tas upp av din hjärna när du använder hörlurar och hjälper dig att komma ner i ditt naturliga djupa sömnläge. Läs mer om Annalena Mellblom på: annalenamellblom.com.

Så lyssnar du på Djup och helande sömn – självhypnos som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Djup och helande sömn – självhypnos i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Annalena Mellblom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *