Down under Ljudbok

Down under - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Down under Utgiven av Gilla Böcker
Utgivningsdatum 2017-09-27
Författare Johan Ehn
Uppläsare Johan Ehn
Genre Barnböcker

Vad handlar Down under om?

1987. Jim är nitton år och reser ensam till Nya Zeeland, lämnar Stockholm bakom sig för att bli en ny och bättre version av sig själv. Han flyttar in hos sin farbror och faster, skaffar jobb och försöker bygga upp en tillvaro. Men minnena av det kaos han lämnat förföljer honom, och hans konservativa farbror styr sin familj med järnhand. En dag hämtar Jims faster honom efter jobbet och lämnar av honom på ett hostel.
De vill inte att han bor hos dem längre, eftersom de har förstått att han är homosexuell. Nu börjar en omtumlande inre och yttre resa, och till slut vågar Jim äntligen se tillbaka på allt som lett honom till andra sidan jorden ? down under. är skådespelare och konstnärlig ledare för Teater Barbara i Stockholm. är hans debutroman, en till stora delar självbiografisk berättelse om den svåra balansgången mellan att försöka passa in och samtidigt vara sann mot sig själv..

Så lyssnar du på Down under som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Down under i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Johan Ehn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *