Dream Maker – Del 8: Berlin Ljudbok

Dream Maker – Del 8: Berlin - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Dream Maker – Del 8: Berlin Utgiven av Tiden förlag
Utgivningsdatum 2019-02-12
Författare Audrey Carlan
Uppläsare Filip Berg
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Dream Maker – Del 8: Berlin om?

Parker Ellis har hittat sin nisch. Med hela världen som arbetsfält är han framgångsrik coach - endast åt kvinnor. Sitt mångmiljonföretag International Guy driver han med vännerna Bo och Royce, och tillsammans bildar de en perfekt treenighet: som experterna Dream Maker, Love Maker och Money Maker tar de fram den specifika hjälp deras välbeställda kvinnliga klienter behöver i fråga om livsstil, kärlek och karriär. I serien Dream Maker följer vi dem till tolv kunder i tolv internationella storstäder. Häng med Parker på resan, ända in i sovrummet! I del 8 reser International Guy till Berlin för en högoktanig utmaning.
Parker skulle gärna ta det lugnt tillsammans med Skyler och sina vänner, men han har ett företag att driva. Och nu har de landat sitt största uppdrag någonsin. Parker, Bo och Royce ska bygga en nyskapande reklamkampanj för en stor biltillverkare, och självfallet kör de gasen i botten för sin vackra klient. Men snart uppstår problem och sammanhållningen mellan killarna riskerar att spricka. Är det värt att satsa allt?.

Så lyssnar du på Dream Maker – Del 8: Berlin som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Dream Maker – Del 8: Berlin i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Audrey Carlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *