Drömmen om Paris – erotisk novell Ljudbok

Drömmen om Paris – erotisk novell - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Drömmen om Paris – erotisk novell Utgiven av LUST
Utgivningsdatum 2019-09-30
Författare Amanda Backman
Uppläsare Maria Fält
Genre RomantikRomantik & Erotik

Vad handlar Drömmen om Paris – erotisk novell om?

?Jag kan känna hans beröring överallt, som om han måste utforska varenda millimeter med sina fingertoppar. Medan jag kysser hans hals super jag in hans doft, som berusar mig. Min Alfons.? Gabriella och Alfons möttes på universitet i Lund och blev vänner. Nära vänner. I flera år brann en lågmäld eld mellan dem, en attraktion som växte och växte men som de aldrig fick agera ut.
Tiden på universitet tog slut och trots att Alfons flyttade till Paris för att försöka livnära sig som konstnär höll de alltid kontakten. Nu har Gabriella efter sju års väntan tagit sig till Paris för att träffa Alfons igen. Han har gett henne en adress där de ska mötas men hon kan knappt tro att det är sant. Kommer han att dyka upp? Kommer attraktionen fortfarande finnas där? Ska de äntligen få ge sig hän till åtrån för varandra i världens mest romantiska stad? Drömmen om Paris är första delen om Gabriella och Alfons. Amanda Backman är en svensk författare tidigare utgiven som poet, detta är hennes första erotiska novell. Hon är född 1993 och uppvuxen i Skåne. Förutom att skriva är hon även verksam som frilansredaktör i bokbranschen..

Så lyssnar du på Drömmen om Paris – erotisk novell som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Drömmen om Paris – erotisk novell i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Amanda Backman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *