Du måste dö Ljudbok

Du måste dö - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Du måste dö Utgiven av Massolit förlag
Utgivningsdatum 2018-10-31
Författare Peter James
Uppläsare Peder Falk
Genre Deckare

Vad handlar Du måste dö om?

Roy Grace står inför sitt mest mystiska fall hittills. Lorna Belling är fast i ett brutalt äktenskap, och hon faller för charmen hos en annan man. Han säger att han älskar henne och lovar henne att de har en framtid tillsammans. Men livet följer sällan planerna man stakar ut, och ett fotografi på sociala medier slår allt hon drömt om i spillror. När en död kvinna hittas i ett badkar i Brighton kallas kriminalintendent Roy Grace till platsen.
Först är det ingen tvekan om vem som är den skyldige, men snart börjar andra möjliga gärningsmän uppenbara sig. När de når en vändpunkt i fallet visar sig omständigheterna kring mordet vara hemskare än Grace någonsin hade kunnat föreställa sig. Du måste dö är den trettonde boken i Peter James prisbelönta och hyllade serie om Roy Grace. "Sträckläsning ... Peter James är suverän som vanligt." Expressen om Älska dig till döds..

Så lyssnar du på Du måste dö som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Du måste dö i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Peter James

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *