Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga Ljudbok

Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga Utgiven av Ehrlin Publishing AB
Utgivningsdatum 2016-10-11
Författare Carl-Johan Forssén Ehrlin
Uppläsare Gabriella MellergårdhLars "Lisa" Andersson
Genre 0-3 År3-6 År6-9 ÅrBarnböckerFackböckerPsykologi Och Pedagogik

Vad handlar Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga om?

Ditt barn får följa med Ellen Elefant på en resa genom den magiska skogen som leder till sömn. På vägen träffar de olika hjälpsamma karaktärer som skapar en lugnande upplevelse som får ditt barn att slappna av och snabbt vaggas in i sömn. Boken fungerar perfekt för antingen sovstund eller nattning. är skriven med ett sövande språk och med fokus på att hjälpa ditt barn att komma till ro på kvällen och göra nattningen till en fin avslutning på dagen. Boken är del av en serie med föregångaren , som blivit en enorm internationell succé med flera bestsäljarutmärkelser runt om i världen.
Vill du låta Ellen och hennes vänner hjälpa ditt barn att somna, då är detta boken för dig. Gör som miljontals föräldrar världen över, låt ditt barn få vaggas till sömn med hjälp av Carl-Johan Forssén Ehrlins sövande sagoböcker. Till och med bättre än. Skönt med ett alternativ att variera sig med. Behöver bara läsa några sidor, sen har man ett sovande barn. En given bok i vårt hem! En magisk bok som kommer få dina barn att somna inom minuter. New York Post, US Den mest fridfulla läggningen vi haft på flera månader. Daily Mail, UK [] är revolutionerande för hela mänskligheten. // Nobelpriset till Carl-Johan Forssén Ehrlin! CJFE for president! Cecilia Hagen, Expressen.

Så lyssnar du på Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Elefanten som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Carl-Johan Forssén Ehrlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *