En dag ska jag bygga ett slott av pengar Ljudbok

En dag ska jag bygga ett slott av pengar - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken En dag ska jag bygga ett slott av pengar Utgiven av Natur & Kultur
Utgivningsdatum 2017-09-27
Författare Evin Ahmad
Uppläsare Evin Ahmad
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar En dag ska jag bygga ett slott av pengar om?

Evin Ahmads skönlitterära debut är hårt slående dikt om resa och rörelse. Från en plats till en annan, en ålder till en annan, en framtid till en annan. Från tugget på bänkarna i Akalla, adidasbyxor och falska Raybans från Alanya, till den fina dramahögskolan på Valhallavägen i Stockholm, där man gör andningsövningar och får massage. Där man mikrar gammalt kaffe för att man har så »dåligt med pengar«, men bor i bostadsrätt i innerstan, diskuterar maktordningar och passar på andras ordval. Det är en berättelse om att bli konstnär och att vara en ung konstnär i vår samtid.
Om att navigera mellan skuld och arv, välja mellan olika sorters svek, ta hand om sin begåvning. I texterna finns en explosiv energi, både ilska och eufori, och en sorg över allt som redan gått förlorat. (f. 1990) har på kort tid etablerat sig som en av våra bästa unga skådespelare. Hon filmdebuterade i ?Ett öga rött? 2007, gick ut Stockholms dramatiska högskola 2015 och hyllades för sin examensmonolog ?Bangaren?. Idag tillhör hon den fasta ensemblen på Folkteatern i Göteborg, där hon bland annat uppmärksammats för sin tolkning av Marie Antoinette..

Så lyssnar du på En dag ska jag bygga ett slott av pengar som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har En dag ska jag bygga ett slott av pengar i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Evin Ahmad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *