En främling lika tillitsfull som du Ljudbok

En främling lika tillitsfull som du - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken En främling lika tillitsfull som du Utgiven av Magma Audio Publishing
Utgivningsdatum 2019-09-20
Författare Cyril Hellman
Uppläsare Cyril Hellman
Genre NovellerSkönlitteratur

Vad handlar En främling lika tillitsfull som du om?

Thomas för en ensam tillvaro som EU-tjänsteman i Bryssel. Om veckosluten pendlar han hem till fru och barn i Brommas Nockeby. Var tredje månad går han ut med sina manliga vänner i kvartalsklubben. En sommarkväll strålar de samman på Riche. Barndomsvännen Ahmed känner sig inte hemmastadd på Stureplan och lockar med sig Thomas till Sundbyberg där de båda växte upp.
På klubb Metropol träffar de karaokevärdinnan och hårfrisörskan Loishan och efter stängning går de på efterfest. Det blir en natt då Thomas tillvaro sätts på spel. En främling lika tillitsfull som du är en melankolisk kärleksnovell om ensamhet, tillhörighet, klass och lojalitet. Här i inläsning av författaren själv. Cyril Hellman är författare och prisbelönad journalist. Han har bland skrivit för Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen samt arbetat för Sveriges Radio och SvT. Han debuterade som författare med romanen Gå Johnny, gå, gå år 2005 och har sedan dess släppt ett tiotal böcker, bland annat uppmärksammade Spelet är spelet (med Leo Carmona) och senast Svenska Mordhistorier där han dramatiserat avsnitt ur en av Sveriges populäraste podcasts..

Så lyssnar du på En främling lika tillitsfull som du som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har En främling lika tillitsfull som du i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Cyril Hellman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *