En vinter i Paris Ljudbok

En vinter i Paris - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken En vinter i Paris Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-11-07
Författare Jenny Oliver
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar En vinter i Paris om?

Den här vintern tänker Rachel fly allt: sitt jobb, sin relationsrädde pojkvän och den lilla engelska byn som hon vanligtvis älskar. Paris väntar, och den mytomspunna baktävling som Rachels kollegor har anmält henne till.  Samtidigt som hon kämpar med att inte knäckas av tävlingens jury och expert, den legendariska men ökända bagaren Henri Salernes, får hon svårt att inte charmas av hans snygga bror  Den lysande staden sveper snabbt in Rachel i snötäckt magi, men vad kommer hända när det plötsligt är dags att vända hem igen?   är en oemotståndlig pralin till julroman av den brittiska feelgood-författaren Jenny Oliver. Följ med på en varm verklighetsflykt till kärlekens stad!   The Sun skrev sin första bok på semester när hon var tio år gammal. Den var illustrerad med urklippta supermodeller från hennes systers Vogue, och var en episk kärlekshistoria, inte så löst baserad på Dynastin.
Hon skrev sin första bok En vinter i Paris på stranden i en anteckningsbok som blev mer och mer täckt av sand varje dag, och fuktig av havsvindarna. Den här gången var inspirationen hennes kärlek till macaroner, tron på att hon kunde baka dem, och en varm kärlek till julen. När julpyntet kommer upp redan i oktober, är det helt okej för Jenny! Jennys böcker speglar också hennes kärlek till gamla ting, loppisar och en ständig tro på lyckliga slut..

Så lyssnar du på En vinter i Paris som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har En vinter i Paris i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jenny Oliver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *