Ensamhetens språk Ljudbok

Ensamhetens språk - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Ensamhetens språk Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-03-07
Författare Jan-Philipp Sendker
Uppläsare Magnus RoosmannNiklas Falk
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Ensamhetens språk om?

Ny efterlängtad roman av författaren till I den andra delen i Jan-Philipp Sendkers Kinatrilogi får vi återknyta bekantskapen med den amerikanska journalisten Paul Leibovitz. Kärleken till den kinesiska flickvännen Christine har fått honom att glömma sorgen över den döde sonen, och hans trivs allt bättre med sitt liv i Hongkong. Men en dag får Christine ett brev från sin bror som leder dem in på farliga vägar. Brodern berättar att hans lilla by utanför Shanghai har drabbats av en mystisk sjukdom och ber om deras hjälp. När Paul och Christine kommer dit upptäcker de en miljökatastrof som ingen vill ta ansvar för.
Det kinesiska samhället präglas av cynism, maktmissbruk och korruption, men Paul är fast besluten att ta upp kampen för rättvisa, trots faran både för relationen till Christine och hans eget liv. I väver Jan-Phillipp Sendker samman en spännande thrillerintrig med en vacker kärlekshistoria fylld av livsvisdom..

Så lyssnar du på Ensamhetens språk som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Ensamhetens språk i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jan-Philipp Sendker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *