Feberdröm Ljudbok

Feberdröm - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Feberdröm Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-10-04
Författare George R. R. Martin
Uppläsare Ludvig Josephson
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Feberdröm om?

Mäktiga hjulångare flyter fram på en grumlig och febrig Mississippiflod. Bland förrädiska grund och tropiska sjukdomar lurar också långt värre faror. Ett uråldrigt släkte vampyrer livnär sig på folket längs floden, såväl fria som slavar.Året är 1857 och Abner Marsh är en rederiägare med stora problem. I princip hela hans flotta har sjunkit och han är redo att lägga ner verksamheten, då en främling vid namn Joshua York dyker upp och erbjuder sig att köpa in sig i rederiet. Det skulle lösa Marshs problem, men York ställer också ett antal märkliga krav.
Trots att han känner en viss tvekan inför förslaget, anser sig inte Marsh ha något annat val är att anta erbjudandet.Tillsammans inleder York och Marsh bygget av ett fartyg som ska bli den största, ståtligaste och snabbast hjulångaren på Mississippi. De ger henne namnet Feberdröm och inleder en resa längs floden som ska visa sig ödesdiger för de båda rederiägarna.Den nye affärspartnerns beteende börjar snart oroa Marsh. York sover hela dagarna och går på nätterna i land i mystiska ärenden längs floden. En natt ser Marsh honom torka av sig blod då han kommer tillbaka till båten. Men Marsh anar inte att York i själva verket är den siste han ska vara orolig för. Snart inser han att han gett sig in i något han inte kunnat föreställa sig i sina värsta mardömmar.George RR Martin skrev 1982, och den har sedan dess stadigt vunnit större publik världen över, liksom hans mästerliga fantasyserie , som tv-serien Game of Thrones bygger på. Bredvid Anne Rices är detta en av de absolut största moderna klassikerna i vampyrgenren. Översättare: Louise Thulin, Omslagsformgivare: Niklas Lindblad.

Så lyssnar du på Feberdröm som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Feberdröm i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av George R. R. Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *