Flickorna utan namn Ljudbok

Flickorna utan namn - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Flickorna utan namn Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-07-30
Författare Mikaela Bley
Uppläsare Gunilla Leining
Genre Deckare

Vad handlar Flickorna utan namn om?

En kall vinterdag lämnas 17-åriga Linn på internatet Täcktaholm, en herrgård utanför Nyköping. Efter år av kaos är det tänkt att hon äntligen ska få ordning på sitt liv, men hon dras snabbt in i konflikterna på skolan. När en av flickorna försvinner inser Linn att hon själv befinner sig i fara. På TV4 nås samtidigt kriminalreportern Ellen Tamm av nyheten att en ung, oidentifierad kvinna hittats död djupt inne i de sörmländska skogarna. Bara några dagar senare hittas ytterligare en kvinna död.
Polisen står handfallen och trots att dagarna går är det ingen som saknar dem ... ?Flickorna utan namn? är en thriller om utsatthet, om hur det är att känna sig annorlunda och hur långt vi är beredda att gå för att passa in. "Bladvändare med en otäck intrig, där jag bara måste veta hur det går." Sofie Sarenbrant "Och den här gången blir det våldsamt spännande redan från början /.../ längs vägen bygger Mikaela Bley skickligt upp oron både inne på internatskolan och i Ellens röriga privatliv, och berättar kompetent om en rad samtidsfenomen." Lotta Olsson, Dagens Nyheter.

Så lyssnar du på Flickorna utan namn som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Flickorna utan namn i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Mikaela Bley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *