Floden om natten Ljudbok

Floden om natten - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Floden om natten Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-03-09
Författare Erica Ferencik
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Floden om natten om?

"... en av de bästa thrillers som publicerats på senare år." Torkel Lindquist, BTJ Winifred Allen behöver verkligen en semester. När hennes bästa tjejkompisar planerar en adrenalinfylld resa till Maines vilda skogar ser hon ingen anledning till att inte tacka ja. Tillsammans med en snygg guide ger sig tjejerna iväg, med en plan om att pröva på forsränning i den amerikanska vildmarken. Men den vackra natursemestern förvandlas snart till en mardröm: en fruktansvärd olycka gör att gänget förlorar sin flotte och allt som de behöver för att klara resan.
Plötsligt är de ensamma, med endast hemligheter och livslånga lögner som sällskap. Och när mörkret faller kryper obehagligheterna fram. Vad döljer egentligen floden om natten? Floden om natten är den amerikanska författaren Erica Ferenciks första renodlade thriller. En mörk historia med fantastiska miljöer och starka karaktärer som tar ordet bladvändare till en helt ny nivå. En mörk historia om hemligheter, lika vild och oförutsägbar som oden själv. Entertainment Weekly En pulshöjande roman ... fångar både skönheten och farorna med vildmarken. Oprah.com.

Så lyssnar du på Floden om natten som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Floden om natten i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Erica Ferencik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *