Flyktväg Ljudbok

Flyktväg - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Flyktväg Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2017-09-28
Författare Torbjörn Flykt
Uppläsare Magnus Roosmann
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Flyktväg om?

Hur många av oss är beredda att hjälpa människor i nöd? Ett centraleuropeiskt land några år fram i tiden. En regim som stängt gränserna och förföljer flyktingar som sökt sig till landet. Uppehållstillstånd dras in, medborgarskap omprövas och egendomar beslagtas. Stora interneringsläger upprättas. Privata beväpnade grupperingar jagar och skjuter flyktingar.
Sent omsider har det internationella samfundet reagerat och ett utdraget, skoningslöst krig brutit ut. I en av landets avkrokar bor en familj på en gård, inte långt från fronten. De lever med kriget nära sig. En vinternatt dyker en kvinna och hennes dotter upp. De har flytt från ett av lägren. Familjen tvingas fatta ett beslut om hur de ska hjälpa dem. Ett beslut som påverkar dem alla, också långt efter det att kriget tar slut. Torbjörn FlygtsFlyktvägär en uppfordrande roman som ställer avgörande och högst aktuella frågor..

Så lyssnar du på Flyktväg som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Flyktväg i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Torbjörn Flykt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *