För alltid i mitt hjärta Ljudbok

För alltid i mitt hjärta - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken För alltid i mitt hjärta Utgiven av A Nice Noise
Utgivningsdatum 2017-09-27
Författare Rose Marie Bouw
Uppläsare Erika Roos Everbring
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar För alltid i mitt hjärta om?

Kristina och Vivianne, två motpoler vars liv löper parallellt i Solgläntans korridorer när de hälsar på sina mödrar. Sida vid sida i demensens skugga söker de sig till varandra, i behov av ett outtalat stöd. Vivianne gömmer sin osynliga sorg bakom lager av glada färger och en väldigt lång halsduk. Fast besluten att alltid se det positiva i livet väljer hon att hålla fast i nuet och leva för stunden, tacksam för alla minnen hon får. Kristina försöker förtränga sitt förflutna, men hon är rädd för att glömma.
Rädd att pärlhalsbandet av minnen ska gå sönder. Rädd att bli som sin mamma, som hon i hemlighet önskar livet ur. Men döden kommer aldrig i tid. Den kommer alltid för sent. Eller för tidigt. För alltid i mitt hjärta är en varm roman om en oväntad vänskap, som kommer att betyda så mycket mer än Kristina och Vivianne någonsin hade kunnat ana. En vänskap som kommer att sträcka sig genom både tid och rum. För alltid i mitt hjärta är en fristående uppföljare till Det krävs tusen vackra ord som också den läses av Erika Roos Everbring..

Så lyssnar du på För alltid i mitt hjärta som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har För alltid i mitt hjärta i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Rose Marie Bouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *