Förste man in : att leda i frontlinjen Ljudbok

Förste man in : att leda i frontlinjen - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Förste man in : att leda i frontlinjen Utgiven av Bokförlaget Nona
Utgivningsdatum 2019-04-26
Författare Ant Middleton
Uppläsare Eric Ericson
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Förste man in : att leda i frontlinjen om?

Ingen föds till ledare. Men tack vare sin starka vilja och genom att aldrig backa inför livets utmaningar har Ant Middleton lärt sig vad bra ledarskap innebär. Vägen till att bli elitsoldat är stenhård och rekryterna pressas många gånger bortom bristningsgränsen. För att överleva krävs uthållighet, en vilja av stål, extrem uppmärksamhet på detaljer och en obeveklig självdisciplin ? samma egenskaper som man hittar hos de bästa ledarna, såväl militära som civila.  Ant Middletons militära karriär har tagit honom till flera av världens farligaste platser, bland annat har han tjänstgjort i Afghanistan tre gånger. Som prickskytt i SBS var han alltid förste man in genom dörren, först ut i nattmörkret och den förste att möta fienden.
I boken delar han med sig av insikter som alla kan ha nytta av i det dagliga livet.  Ant (Anthony) Middleton är frontfigur och chefsinstruktör i brittiska Channel 4:s succéserie SAS Who Dares Wins. När serien visades på SVT hette den Elitstyrkans hemligheter. Alla som sett något avsnitt vet att elitsoldatsträning är något helt annat än lumpen. Reglerna är stenhårda och det man lär sig, det lär man sig den hårda vägen. Ant Middleton har nått en nivå inom militären som ytterst få människor lyckas med: ?den heliga treenigheten? (Holy Trinity). Det innebär att ha tjänstgjort i SBS (Special Boat Service), Royal Marines och 9 Parachute Squadron Royal..

Så lyssnar du på Förste man in : att leda i frontlinjen som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Förste man in : att leda i frontlinjen i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Ant Middleton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *