Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus Ljudbok

Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus Utgiven av Norstedts
Utgivningsdatum 2018-08-02
Författare Fredrik Apollo Asplund
Uppläsare Fredrik Apollo Asplund
Genre FackböckerFilmKonstMusikTeater

Vad handlar Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus om?

En pojke drömmer om att dansa men där han växer upp i de värmländska skogarna tar man hand om gården och rättar in sig. Men så en dag får en danslärare syn på honom när han dansar som i filmen Flashdance och det osannolika inträffar - han får chansen att komma in på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Livet där blir dessvärre inte som han tänkt sig. Lika fel som han var på gården, lika fel är han i Stockholm där han inte kan koderna, inte gör som alla andra, där han inte lärt sig att dansa "på rätt sätt". Några år senare leder vägarna honom till New York och han gör succé på vogueklubbarna i New York, bjuds på fina fester och lever livet som en stjärna.
Hjulen snurrar allt snabbare, det är öppet dygnet runt, droger, alkohol och dans, dans, dans. Kanske kan det bara sluta på ett sätt: i katastrof. Räddningen uppenbarar sig på ett oväntat sätt - i staden Damaskus, där han lär känna flera som lever sina liv i marginalen, vilket i sin tur leder till hjärtformade pannkakor och uppmärksammade radioreportage hemma i Sverige. Fredrik Apollo Asplund gjorde succé på Stadsteatern med sin enmansföreställning Det här är min historia. Nu har han skrivit en personlig, dråplig, kärlekstörstande, dansant, galen, sökande och ömsint bok om sitt liv i ytterligheternas förlovade land..

Så lyssnar du på Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Fredrik Apollo Asplund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *