Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare Ljudbok

Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare Utgiven av Roos & Tegnér
Utgivningsdatum 2019-06-29
Författare Johannes Hansen
Uppläsare Johannes Hansen
Genre 12-15 ÅrFackböckerFamilj & HälsaFritidHälsaLivsstilPsykologi Och PedagogikUngdomsböcker

Vad handlar Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare om?

Under skolåren vågar Johannes inte ens stå framför klassen och peka på en karta. Han fryser till is varje gång han vill prata med tjejen han tycker om. Hans trygghetszon är trängre än ett nålsöga. Men när han en dag upptäcker böcker om personlig utveckling blir det början till en total livsvändning. För Johannes blir de här böckerna lika storslagna fantasier som rymdäventyr och superhjältar.
Skillnaden är bara att de är på riktigt. Det går att bli en sådan människa som böckerna talar om! Genom nedslag i de olika faserna i sitt liv tar Johannes med oss på resan från noll till hundra, från att stå darrande inför en skolklass till att förtrolla ett auditorium, från att vara en loser till att bli en ledare. Han tvingar sig själv att göra det han inte vågar, och när han inte lyckas får han andra att tvinga honom. Via sadistiska fallskärmsinstruktörer, kompromisslösa Stureplansbrats, oböjliga mentorer, kollapsande kärlekshistorier och skärselden i ett meditationscenter tar sig Johannes steg för steg närmare drömmen att förändra världen, att föreläsa på alla kontinenter, att bli modig genom att aldrig sluta vara rädd. Parallellt berättar han den unika historien om sina föräldrar och den ganska vanliga historien om en osäker tonåring. Johannes Hansen är föreläsare, rådgivare och expert på ledarskap. Han har tränat med två av världens främsta namn inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins. Sedan 2011 har Johannes coachat över trehundra vd:ar i ledarskap och föreläst för över hundratusen människor..

Så lyssnar du på Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Johannes Hansen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *