Gäststjärnan Ljudbok

Gäststjärnan - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Gäststjärnan Utgiven av Magma Audio Publishing
Utgivningsdatum 2019-09-26
Författare Kaj Linna
Uppläsare Erik Bolin
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Gäststjärnan om?

Tänk om allting hänger ihop? Tänk om framtiden har hänt förut? Kan världsliga händelser och upptäckter ha en djupare innebörd som vi inte kan förklara men som vi ibland kan ana? Den amerikanske hockeytalangen Peter Elk briljerar som vanligt i distriktsmästerskapet i Toronto. Plötsligt träffas han av ett stort antal takyoner, subatomära partiklar som upphäver fysikens lagar så som vi känner dem. För Peter Elk blir detta början på ett otroligt äventyr. Han slungas tillbaka i tiden och hamnar mitt i ett krig hos det forntida stamfolket irokeserna, och utan att inse det förändrar han världens öde. Peter får alltmer en avgörande roll i olika historiska förlopp.
När han slutligen börjar inse vem han verkligen är återstår det för honom att leda jordens öde undan en katastrof. Gäststjärnan är den första delen i bokserien Nemesis, som är en spännande och tankeväckande berättelse, med många lager, om Peter Elks resor i tiden och hans försök att rädda mänskligheten. Historiska fakta varvas med de senaste upptäckterna inom vetenskapen. Det är en äventyrshistoria om hur allt hänger samman..

Så lyssnar du på Gäststjärnan som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Gäststjärnan i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Kaj Linna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *