Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv Ljudbok

Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-08-09
Författare Håkan Nesser
Uppläsare Reine Brynolfsson
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv om?

"Även om du tror det, så spelar du ingen som helst roll i världen", säger Adalbert Hanzons pappa till sin son. Det är inte de mest trösterika orden att ta med sig ut i livet, men Adalbert klarar sig rätt bra ändå. Ända tills kärleken och det stora vanvettet drabbar honom. 43 år och ett fängelsestraff senare är Adalbert Hanzon en överviktig och lätt alkoholiserad misantrop. Plötsligt gör sig det förflutna påmint.
Och de enda som kan hjälpa honom att få veta vad som egentligen hände för nästan ett halvt sekel sedan är förtretligt nog hans småsinte granne (som vägrar trilla av pinn enbart för att reta Adalbert) - samt en pratglad halvkusin som försöker tvinga honom att börja motionera. Men nöden har ingen lag. A man?s gotta do what a man?s gotta do. Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin.

Så lyssnar du på Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Halvmördaren : Krönika över Adalbert Hanzon i nutid och dåtid författad av honom själv i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Håkan Nesser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *