Hej syster Ljudbok

Hej syster - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Hej syster Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-09-20
Författare Navid Modiri
Uppläsare Navid Modiri
Genre BiografierBiografier & Memoarer

Vad handlar Hej syster om?

Så börjar Navid Modiri sin berättelse. I januari 2016 skrev han ett Facebook-inlägg i form av ett välkomstbrev till alla de människor som tvingats på flykt och kommit som nyanlända till Sverige. Brevet riktade sig till en flyktingkvinna han träffade på Centralstationen i Malmö. En kvinna han kände ett släktskap med. En kvinna som skulle ha kunnat vara hans syster.
På ett par veckor hade texten delats över tiotusen gånger och gillats av fler än femtiotusen människor.Nu har Navid skrivit en hel bok i samma anda. Med utgångspunkt i sitt eget liv berättar han om Sverige idag ? om integration, flykt och utanförskap ? men också om språkets makt att sammanföra människor. Det är en berättelse om svårigheten att anpassa sig till ett nytt land, om att hitta hem, och om flykt i en vidare mening: Kanske befinner vi oss alla egentligen på flykt från någonting?.

Så lyssnar du på Hej syster som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Hej syster i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Navid Modiri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *