Himlen tillhör oss Ljudbok

Himlen tillhör oss - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Himlen tillhör oss Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2018-02-07
Författare Luke Allnutt
Uppläsare Hannes Meidal
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Himlen tillhör oss om?

är en stark och ömsint berättelse om den ovillkorliga kärleken mellan far och son och om att försöka förstå det ofattbara, som inte lämnar någon läsare oberörd.Om man skulle spola tillbaka tiden, hade Rob sagt att han var en sådan där jobbigt lyckligt lottad man - gift med fantastiska Anna, pappa till den efterlängtade lilla pojken Jack, och med ett eget hus i norra London. Men det var då. Innan Jacks alltmer frekventa huvudvärkar och den där naggande känslan som Rob inte kunde skaka av sig. Innan alla läkarbesök som bekräftade att deras och varje förälders största rädsla blivit verklighet, och hela livet rasat.Nu finner Rob sin tröst i alkoholen, och via kontakter på webbforum blir den växande besattheten av en alternativ medicinsk behandling i Schweiz till slut den sista droppen för äktenskapet.
"Författaren fångar alla perspektiv och tankar kring det ofattbara. En mycket finstämd och känslosam berättelse som stundtals rör mig till tårar." Översättare: Molle Kanmert Sjölander, Omslagsformgivare: Emma Graves.

Så lyssnar du på Himlen tillhör oss som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Himlen tillhör oss i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Luke Allnutt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *