Hjärtats bokhandel Ljudbok

Hjärtats bokhandel - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Hjärtats bokhandel Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2019-10-02
Författare Veronica Henry
Uppläsare Maria Lyckow
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Hjärtats bokhandel om?

En varm historia om en bokhandel, en sörjande ägare och böckers magiska kraft att hela hjärtan. Nightingale Books är drömmen för alla bokälskare: en liten, personlig bokhandel som ligger placerad mitt på huvudgatan i en idyllisk, brittisk by. Men ägaren Emilia har fastnat i sorgen efter sin fars bortgång, och nu vill hon bara sälja bokhandeln hon ärvt. Problemet är att stamkunderna har blivit som en familj för Emilia. Där finns bland annat godsägarinnan Sarah, som haft bokhandeln som sin fristad så länge hon kan minnas.
Karlakarlen Jackson, som efter ett brustet äktenskap kämpar för att få träffa sin son. Och restaurangägarinnan Thomasina, som nyss förälskat sig i en man på kokboksavdelningen. Finns det hopp till andra chanser inom Nightingale Books väggar? är en härligt eskapistisk feelgood från vår nya mysdrottning Veronica Henry och den sista fristående boken av henne under 2019..

Så lyssnar du på Hjärtats bokhandel som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Hjärtats bokhandel i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Veronica Henry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *