Hjärtats skafferi Ljudbok

Hjärtats skafferi - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Hjärtats skafferi Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-01-15
Författare Ruth Reichl
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Hjärtats skafferi om?

En varm feelgoodroman om New York, mod och matkärlek! Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb som assistent på New Yorks mest ikoniska mattidning: Delicious. En spännande värld full av stjärnkockar och delikatessaffärer i Little Italy har öppnats och Billie kan knappt förstå vilken tur hon har har. Men sedan händer det som inte får hända: tidningen läggs ner och de färgstarka kollegor som Billie har börjat betrakta som sin familj tvingas gå vidare på annat håll. Tills vidare får Billie jobba kvar för att upprätthålla tidningens garanti-hotline, för läsare som har frågor om gamla recept. Men när hon en dag hittar några mystiska brev, gömda i kontorets gamla receptarkiv, öppnas dörren till ett helt nytt äventyr ...
 är en färgstark och frestande bok som tar med läsaren på en matresa genom historien och New York. En historia om mod och kärlek och framför allt: vansinnigt god mat! Ruth Reichl är en amerikansk kock och kokboksförfattare, som även har skrivit flera matmemoarer. är hennes första roman ?Gillar du New York, mat och varma feelgood-romaner? Då kommer du gilla den här boken.? ? Aftonbladet Söndag BÄST I SIN KATEGORI ? Måltidsakademins litteraturpris.

Så lyssnar du på Hjärtats skafferi som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Hjärtats skafferi i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Ruth Reichl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *