Hög luft Ljudbok

Hög luft - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Hög luft Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2018-02-23
Författare Peter Lood
Uppläsare Oscar Skagerberg
Genre Deckare

Vad handlar Hög luft om?

Amanda Colt gör sin praktik hos polisen i Kiruna just som de undersöker ett fall med en flicka som hittats i skogen, täckt av snö efter att ha jagats av en hund. Var kommer hon ifrån och hur kommer det sig att hon befann sig i skogen? Samtidigt sker ett antal mystisk försvinnanden kring staden. Kan det finnas någon koppling? Hög luft är den fjärde och avslutande delen i den hyllade Infrastrukturserien. Peter Lood bor med sin familj i Eskilstuna. Han är utbildad till maskiningenjör och arbetar som konsult inom management hos Trafikverket.
Det är härifrån han hämtat inspiration till den uppskattade Infrastrukturserien. Järnväg, väg, sjöfart och flyg är de fyra sorters transport som förekommer i Infrastrukturserien ? en serie kriminalromaner fylld med intressanta karaktärer och mörka intriger likaväl som bitande samhällskritik..

Så lyssnar du på Hög luft som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Hög luft i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Peter Lood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *